top of page

Borstvoeding

DSC_0322_edited.jpg

Hoe natuurlijk borstvoeding ook is, het is niet altijd vanzelfsprekend. In het begin is het vaak zoeken en proberen wat voor jullie als duo werkt.

We informeren je met up-to-date informatie zodat je weet waar je je aan kan verwachten, zowel tijdens de eerste, intense periode als na enkele maanden (en zelfs jaren).

Om je de basics te leren, namen we een handig webinar op.

Voor dringend lactatiekundig advies, neem gerust contact op met Goedele of Heleen.

Huis van Meraki

Deskundig en up-to-date advies

Bij het Huis van Meraki hebben we een passie voor het ondersteunen van moeders bij het bereiken van hun persoonlijke borstvoedingsdoelen. Wij zijn hier om jou te begeleiden en aan te moedigen met jarenlange ervaring, diepgaande kennis en continue bijscholing

Persoonlijke begeleiding

We begrijpen dat elke moeder en elke moeder-kind band uniek is, en daarom stemmen we af op jouw specifieke behoeften en situatie. Of je nu vragen hebt over je melkproductie, aanlegtechnieken, stuwing, of hele specifieke uitdagingen, we hebben de know how om je hierin te begeleiden. Ook als je kindje al wat ouder is.

It takes a village

Borstvoeding geven of voeden met moedermelk is niet altijd gemakkelijk. Je hebt de steun van anderen nodig. Je partner, een familielid, een vriendin. Ook je vroedvrouwen zijn er om je empathisch door de ups en downs van je borstvoedingsreis te helpen en te supporteren.

Of je nu voor het eerst moeder wordt of al ervaring hebt, van prenatale voorbereiding tot je baby 1 jaar oud is, we staan voor je klaar.

bottom of page