top of page
Leuven vroedvrouw Goedele Leila Heleen postpartum baby zwanger huisbezoek vroedvrouw aan huis bevalling zwanger borstvoeding prenataal Kessel-Lo Linden Lubbeek Herent Rotselaar Holsbeek Wezemaal Wijgmaal Heverlee Wilsele Bierbeek Korbeek-Lo zwangerschapsyoga

Voor zwangeren die opgevolgd worden binnen onze praktijk bieden we voetreflexologie aan. Dit is een zachte en effectieve alternatieve therapie die tijdens de zwangerschap kan worden toegepast om een harmonieus evenwicht binnen het lichaam te bevorderen en de baby te helpen bij het aannemen van een optimale positie. Deze vorm van therapie is gebaseerd op het principe dat specifieke punten op de voeten corresponderen met organen en systemen in het lichaam. Door het stimuleren van deze punten kan de energiestroom in het lichaam gestimuleerd worden, wat tal van gezondheidsvoordelen met zich meebrengt.

 

In aanloop naar de bevalling is het belangrijk dat de baarmoeder en het bekken ontspannen zijn, zodat de baby gemakkelijk een optimale positie kan vinden. Voetreflexologie kan hierbij helpen door het bevorderen van ontspanning in deze gebieden. Daarnaast kan voetreflexologie  ook ondersteuning bieden bij het herstellen van de hormonale balans, wat kan bijdragen aan het verminderen van zwangerschapsklachten zoals misselijkheid, vermoeidheid en stemmingswisselingen. Het kan verlichting bieden bij klachten zoals rugpijn, vochtretentie en obstipatie.

 

Voetreflexologie is geen medische behandeling. Daarom zullen we altijd met jou in overleg gaan om te beoordelen of het geschikt is voor jouw specifieke situatie. Op die manier kunnen we onze zorg afstemmen op jouw behoeften en eventuele medische omstandigheden. 

 

Niet alleen zal voetreflexologie je fysiek ondersteunen tijdens de zwangerschap, het zal ook een fantastisch en ontspannend gevoel geven aan jou als toekomstige of kersverse moeder.

Kostprijs: 35 euro voor 30 minuten (week)
50 euro (weekend); 
wordt niet terugbetaald

Huis van Meraki

Voetreflexologie
door vroedvrouw Goedele

bottom of page