top of page

Onze filosofie

Leuven vroedvrouw Goedele Leila Heleen postpartum baby zwanger huisbezoek vroedvrouw aan huis bevalling zwanger borstvoeding prenataal Kessel-Lo Linden Lubbeek Herent Rotselaar Holsbeek Wezemaal Wijgmaal Heverlee Wilsele Bierbeek Korbeek-Lo zwangerschapsyoga

Huis van Meraki is gegroeid vanuit het geloof dat (zelf)zorg je sterk maakt en dat je vanuit verbinding met gelijkgestemden kan groeien.

 

Onze zorg vertrekt vanuit jouw welzijn, zodat je bewust kan kiezen voor wat jij belangrijk vindt. We werken vanuit jouw eigen kracht en visie, steeds rekening houdend met je tempo en binnen je eigen grenzen. 

 

We kiezen voor persoonlijke, veilige en duurzame zorg, met aandacht voor lichamelijk en mentaal welzijn, balans en zelfzorg.

Huis van Meraki

Persoonlijk

Wij focussen op jou en je gezin. Wat voor jullie belangrijk is of werkt, is dat misschien niet voor iemand anders en dat is oké.

Veilig

We informeren jou steeds volledig en werken vanuit Evidence Based kennis en inzichten. De kennis en kunde die we met jou delen zijn écht, ook als wij het niet weten of steun nodig hebben, sturen we jou in vertrouwen door naar een collega binnen de gezondheidszorg. We werken dan ook graag en nauw samen met verschillende (medische) disciplines.

Duurzaam

We gaan samen op zoek naar oplossingen en een aanpak en die voor jou werkt. We kiezen voor materialen van ecologische oorsprong en komen zoveel als mogelijk met de fiets op huisbezoek. Op die manier dragen we zorg voor onszelf, de aarde en onze toekomst.

bottom of page