top of page

Zwangerschapsyoga

Een zwangerschap geeft je vele geschenken. Eén ervan is het vermogen om dieper te dalen in je lichaam en te luisteren naar wat jij en je kindje nodig hebben. Zorg dragen voor jezelf en voor je baby'tje kan je oa. door te rusten, gezond te eten en te bewegen. Loopt er al een broertje of zusje rond dan wordt het al wat moeilijker om je nodige en welverdiende me time in te plannen. 
 

Deze reeks zwangerschapsyoga biedt je de mogelijkheid even die tijd te nemen en te ontspannen. Om te verbinden met jezelf en met je kindje. Je kan starten van zodra je zwanger bent. Je leert ademhalingstechnieken die je kan toepassen tijdens de zwangerschap maar ook bij de geboorte. We brengen de focus terug naar je midden, de kern, en oefenen op kracht en dynamiek en leren houdingen aan om tijdens de bevalling te kunnen toepassen. De weg naar je eigen, vrouwelijke kracht.

Huis van Meraki

Martien Put

yogadocente en vroedvrouw

 

Vroedvrouw ben ik al lang, maar toen ik in de lente van 2017 mama werd van Wolf, werden mijn zorg èn mijn visie anders, zachter, ruimer. Ik groeide in mijn job en als persoon, door me te verdiepen in (yin)yoga en acupressuur . En ik raakte compleet verslingerd!

In deze zachte yoga reeks laat ik jou als zwangere graag voelen wat ruimte voor je kan doen, in je lichaam en in je hoofd, en hoe je dit kan creëren. De reeks is een combinatie van zorgvuldig gekozen en toegankelijke yoga houdingen, en worden begeleid door inzichten uit de yoga filosofie en mijn ervaring als vroedvrouw en mama. Samen vormt dit een krachtige tool voor tijdens je zwangerschap, bevalling en nog lang nadien.

IMG_9528 (1)_edited_edited.jpg

Schrijf je in

bottom of page