top of page
Leuven vroedvrouw Goedele Leila Heleen postpartum baby zwanger huisbezoek vroedvrouw aan huis bevalling zwanger borstvoeding prenataal Kessel-Lo Linden Lubbeek Herent Rotselaar Holsbeek Wezemaal Wijgmaal Heverlee Wilsele Bierbeek Korbeek-Lo zwangerschapsyoga

Soms is het ouderschap anders dan verwacht.  Er gebeuren zoveel dingen en er zijn zoveel emoties dat het lijst alsof je in een rollercoaster zit.  

Alles lijkt veranderd: je relatie, je lichaam, je levensstijl, … De bevalling is niet verlopen zoals je had gedacht.  Het was een lange, emotionele weg om zwanger te worden. Je voelt niet meteen een sterke verbinding met je baby. Je weet het allemaal niet meer, bent onzeker of je twijfelt aan jezelf. Je voelt je bang, eenzaam, schuldig of verdrietig. Je bent het evenwicht verloren.

 

Over de uitdagingen van het ouderschap wordt niet zoveel gesproken of geschreven. Het is een weg van vallen en opstaan. Je bent niet de enige ouder die zich in deze twijfels, angsten en onzekerheden herkent.  Soms lukt het je niet om hier alleen uit te komen.  Weet dat je het niet alleen hoeft te doen.

We gaan samen met jou op pad en we zoeken samen, binnen jouw eigen kunnen, naar manieren om om te gaan met de zaken waar je tegenaan loopt. Het begint met  je verhaal doen zoals jij dat wilt, ongenuanceerd. Er is geen standaard aanpak, waar je wel op kan rekenen, is op een luisterend oor, onbevooroordeeld. We gaan niet enkel praten maar we gaan ook actief aan de slag tijdens een sessie of er is huiswerk om aan te werken tussen twee sessies. Alles gebeurt op jouw tempo en past binnen jouw specifieke manier van ouder-zijn. Ook al is het soms met kleine stapjes, je komt terug dichter bij jezelf, dichter bij jou vooropgestelde doel, naar meer rust en balans in je leven. Kleine stapjes naar terug plezier hebben, je terug wat beter voelen, merken dat je het allemaal wat beter aan kan, stilaan wat minder schuldgevoelens. 

Huis van Meraki

Perinatale coaching
begeleiding door vroedvrouw Heleen

bottom of page