top of page

Prenatale webinars met online vragenronde

Leuven vroedvrouw Goedele Leila Heleen postpartum baby zwanger huisbezoek vroedvrouw aan huis bevalling zwanger borstvoeding prenataal Kessel-Lo Linden Lubbeek Herent Rotselaar Holsbeek Wezemaal Wijgmaal Heverlee Wilsele Bierbeek Korbeek-Lo zwangerschapsyoga

Tijdens je zwangerschap kan je op je eigen ritme onze online prenatale webinars volgen. 

Wij reiken jullie kapstokken aan waarmee jullie vol vertrouwen aan de slag kunnen. Kennis en een goede begeleiding zijn cruciaal, maar je eigen buikgevoel kunnen volgen als jonge ouders is minstens even belangrijk. 

Borstvoeding: We focussen op de eigenschappen van moedermelk, op wat je kan verwachten de eerste dagen en weken, de praktische aanpak en tips.

Arbeid en bevalling: Van de laatste zwangerschapsweken tot de geboorte van je baby. Hoe verloopt het natuurlijk proces? Welke eigen keuzes kan je maken, het nut van een geboorteplan en wat als het anders loopt? Welke medische interventies bestaan er?

Kraamtijd: We gaan dieper in op de eerste dagen en weken na de bevalling. Wat kan je verwachten, waar denk je best even op voorhand over na, wat hebben jij, je baby en je gezin nodig om een rustige en ontspannen kraamtijd te beleven?

Na inschrijving en betaling ontvang je het opgenomen webinar binnen de 48 uur. Indien gewenst kan je elke eerste maandag van de maand inloggen via de meegeleverde meet-link voor de online vragenronde. 

Kostprijs per webinar: 40 euro eigen aandeel

Huis van Meraki

Heb je toch liever individuele prenatale infosessies in de praktijk? Je geboortepartner is uiteraard ook welkom.
Hier kan je deze inplannen bij je vroedvrouw. Eigen aandeel: 45 euro.

bottom of page