Over ons

Schermafbeelding 2020-06-29 om 22.40.18.

Leila Rchaidia

Ik ben mama van Coco, Louie en Max. Ik studeerde af als master in de Vroedkunde KULeuven (2009), behaalde mijn diploma Trainer Hormoonfactor in Utrecht (2020) en start de opleiding Orthomolecair therapeut aan kPNI Gent (2021). Naast mijn werk als vroedvrouw op het bevallingskwartier van UZ Leuven ben ik de bezielster achter het huis van Meraki. Daarmee bouw ik samen aan een gezonde en sterke basis voor elke vrouw en haar gezin.

 

Rust, eenvoud en natuur zijn de pijlers waarop ik me, samen met mijn gezin, baseer. Ik geloof dat geluk te vinden is in de details van het alledaagse. Net daarom ga ik graag samen met jou op pad.

Leen Tyrions

Al meer dan 10 jaar ben ik gebeten door het yogavirus. Intussen volgde ik een Yoga Teachter Training - RYS 200 (2017) en een opleiding Yin Yoga (2019).

Niks geeft me meer voldoening dan mijn passie voor yoga met anderen delen. Je dichter bij jezelf brengen. Uit het hoofd komen en landen in je lijf. Bewegen, voelen, ademen, stilstaan. En van daaruit in verbinding komen. Met jezelf, met je eigen noden en verlangens. Met de ander. Naast yogales organiseer ik regelmatig 1 day retreats en workshops.

Huis van Meraki

© 2020 Huis van Meraki - foto's door Oogtepuntphotography