Over ons

PHOTO-2022-01-13-21-05-56.jpg

Leila Rchaidia

Ik ben vooral mama van Coco, Louie en Max. Daarnaast studeerde ik af als master in de Vroedkunde aan de KULeuven (2009) en behaalde ik mijn diploma Trainer Hormoonfactor in Utrecht (2020). Na 12 jaar vroedvrouwen ervaring op het bevallingskwartier van Gasthuisberg bouw ik verder aan mijn passie, het Huis van Meraki. Daarmee wil ik een gezonde en sterke basis bieden voor elke vrouw en haar gezin. Een basis van vertrouwen, geluk en verbinding.

Daarbij werk ik een klein stukje aan de UCLL in de opleiding vroedkunde, waar ik de passie voor het vak mag doorgeven. 

Huis van Meraki

Goedele Deseyn

Ik ben mama van Willem Jan, Alexander en Adriaan en vrouw van Rein. In een vorig leven was ik historica en cultuurmanager, tot het te hard kriebelde om vroedvrouw te worden. 

Ik volgde mijn opleiding aan de Erasmushogeschool Brussel en voelde al snel dat de thuiszorg mijn natuurlijke biotoop is.

Als zelfstandige vroedvrouw in de thuiszorg bied ik prenatale en postnatale zorgen aan. Ik volg jullie graag op tijdens de zwangerschap en/of na de bevalling. Daarnaast organiseer ik individuele workshops voor jou en je partner, evenals babymassage vanaf 6 weken tot een jaar na de geboorte.

Geen vraag is te gek, en ik begeleid jullie met veel warmte en plezier.