Over ons

Schermafbeelding 2020-06-29 om 22.40.18.

Leila Rchaidia

Ik ben mama van Coco, Louie en Max. Ik studeerde af als master in de Vroedkunde KULeuven (2009) en behaalde mijn diploma Trainer Hormoonfactor in Utrecht (2020). Binnenkort start ik de opleiding orthomoleculaire therapie aan de kPNI in Gent. Naast mijn werk als vroedvrouw op het bevallingskwartier van UZ Leuven ben ik de bezielster achter het huis van Meraki. Daarmee bouw ik samen aan een gezonde en sterke basis voor elke vrouw en haar gezin.

 

Rust, eenvoud en natuur zijn de pijlers waarop ik me, samen met mijn gezin, baseer. Ik geloof dat geluk te vinden is in de details van het alledaagse. Net daarom ga ik graag samen met jou op pad.

Huis van Meraki

Leen Tyrions

Al meer dan 10 jaar ben ik gebeten door het yogavirus. Intussen volgde ik een Yoga Teachter Training - RYS 200 (2017) en een opleiding Yin Yoga (2019).

Niks geeft me meer voldoening dan mijn passie voor yoga met anderen delen. Je dichter bij jezelf brengen. Uit het hoofd komen en landen in je lijf. Bewegen, voelen, ademen, stilstaan. En van daaruit in verbinding komen. Met jezelf, met je eigen noden en verlangens. Met de ander. Naast yogales organiseer ik regelmatig 1 day retreats en workshops.

Goedele Deseyn

Ik ben mama van Willem Jan, Alexander en Adriaan en vrouw van Rein. In een vorig leven was ik historica en cultuurmanager, tot het te hard kriebelde om vroedvrouw te worden. 

Ik volgde mijn opleiding aan de Erasmushogeschool Brussel en voelde al snel dat de thuiszorg mijn natuurlijke biotoop is.

Als zelfstandige vroedvrouw in de thuiszorg bied ik prenatale en postnatale zorgen aan. Ik volg jullie graag op tijdens de zwangerschap en/of na de bevalling. Daarnaast organiseer ik individuele workshops voor jou en je partner, evenals babymassage vanaf 6 weken tot een jaar na de geboorte.

Geen vraag is te gek, en ik begeleid jullie met veel warmte en plezier.