top of page
Leuven vroedvrouw Goedele Leila Heleen postpartum baby zwanger huisbezoek vroedvrouw aan huis bevalling zwanger borstvoeding prenataal Kessel-Lo Linden Lubbeek Herent Rotselaar Holsbeek Wezemaal Wijgmaal Heverlee Wilsele Bierbeek Korbeek-Lo zwangerschapsyoga

Jij creëert de basis waarop jijzelf en je gezin groeit. Hormonen spelen, samen met je darmen, een ontzettend belangrijke rol in hoe je je voelt en hoe gezond je bent. Hormonale disbalansen liggen vaak aan de oorsprong van algemene gezondheidsklachten en specifieke hormonale klachten zoals stemmingswisselingen, vruchtbaarheidsproblemen, PCOS, endometriose, schildklierproblemen, insulineresistentie en diabetes type II.

Als trainer hormoonfactor focus ik (vroedvrouw Leila) mij op de hormonale balans bij vrouwen met een zwangerschapswens en hormonale disbalansen tijdens de zwangerschap, zoals schildklierproblemen en zwangerschapsdiabetes. Ook na een zwangerschap kunnen we via hormooncoaching werken aan een nieuwe fysieke en mentale balans. Op een natuurlijke manier gaan we aan de slag met je levensstijl (voeding, beweging, slaap en stressmanagement) om een sterke en gezonde basis te creëren voor jou en je gezin.

Huis van Meraki

Hormonaal welzijn
begeleiding door vroedvrouw Leila

bottom of page