Leila%20Arthur-9_edited.jpg

Yoga

Yoga is zoveel meer dan je lichaam in verschillende houdingen brengen. Het gaat over hoe je je voelt in die houding. Hoe je bewust van de ene naar de andere houding gaat. Waar je gedachten zijn op dat moment en hoe je ademhaling stroomt.

En net door het samengaan van al die factoren heeft yoga niet alleen een fysiek effect, maar maakt het ons ook mentaal sterker.  Lichaam en geest komen in balans.

Yoga is er voor iedereen. Ook voor zwangere vrouwen en pas bevallen mama's met hun babietje.

Bianca Van der Linden, licentiate kinesitherapie en yogadocente, geeft zwangerschapsyoga en mama-baby yoga in ons Huis van Meraki.
Data en inschrijving vind je hieronder.

 

ZWANGERSCHAPSYOGA

 

 

Tijdens de zwangerschapsyoga leer je voelen wat jij en je kindje nodig hebben, waardoor het vertrouwen in je lichaam en in je eigen wijsheid groeit. In de sessies komen houdingen, ademoefeningen en ontspanning aan bod, die gericht zijn op 3 thema’s: kracht, concentratie en ontspanning. Eén reeks bestaat uit verschillende lessen met telkens 1 partnerles.

Tijdens de partnerles leert je partner jou te ondersteunen tijdens je zwangerschap en de geboorte van jullie kindje dmv ontspanningsoefeningen, massages en houdingen om de weeën op te vangen.

Je kan verschillende reeksen na elkaar volgen. Dit wordt zelfs aangeraden om je de oefeningen eigen te maken.

Bij deze yogalessen is ervaring niet vereist. Instappen kan vanaf 12 weken zwangerschap en je kan deelnemen tot aan je bevalling.

 

ZWANGERSCHAPSYOGA

docent Bianca Van der Linden

 

 

Reeks 1 (in openlucht)

21 en 28 mei

4, 11, 18, 25 juni

Steeds op vrijdagochtend van 9u30 tot 10u45

prijs: 96 euro

De yogasessies gaan buiten door en worden online gegeven indien het regent of te koud is (je wordt tijdig op de hoogte gebracht).

MAMA-BABY YOGA

Tijdens de mama-baby yoga geniet je samen met je baby (vanaf 6 weken tot 6 maanden) op een speelse en ongedwongen manier van exclusieve tijd samen. Vind je het gezelschap van andere mama’s en hun baby’s bovendien een meerwaarde,dan is deze workshop misschien echt wel iets voor jou.


Op het ritme van jouw baby doen we yoga-oefeningen voor de baby en postnatale oefeningen voor jou, gekoppeld aan liedjes en versjes. Als je baby slaapt, kan je oefenen met een pop.

 

Thuis kan je dan de oefeningen herhalen met je wakkere baby. Als je baby honger heeft, kan je uiteraard rustig voeden.


Op het einde genieten jij en je baby samen van een welverdiende ontspanning.

MAMA-BABY YOGA

docent Bianca Van der Linden

Reeks 1 (in openlucht)

21 en 28 mei

4, 11, 18, 25 juni

Steeds op vrijdagochtend van 11u tot 12u30u.

Prijs: 120 euro

De yogasessies gaan buiten door en worden online gegeven indien het regent of te koud is (je wordt tijdig op de hoogte gebracht). Kleed je kindje lekker warm aan!