Homepagina2.png

ZWANGERSCHAPSYOGA


 

Een zwangerschap geeft je vele geschenken. Eén ervan is het vermogen om dieper te dalen in je lichaam en te luisteren naar wat jij en je kindje nodig hebben. Zorg dragen voor jezelf en voor je baby'tje kan je oa. door te rusten, gezond te eten en te bewegen. Loopt er al een broertje of zusje rond dan wordt het al wat moeilijker om je nodige en welverdiende me time in te plannen. 
 

Deze reeks zwangerschapsyoga biedt je de mogelijkheid even die tijd te nemen en te ontspannen. Om te verbinden met jezelf en met je kindje. Je leert ademhalingstechnieken die je kan toepassen tijdens de zwangerschap maar ook bij de geboorte. We brengen de focus terug naar je midden, de kern, en oefenen op kracht en dynamiek en leren houdingen aan om tijdens de bevalling te kunnen toepassen. De weg naar je eigen, vrouwelijke kracht! 

Huis van Meraki

Lisa Declercq - yogadocente

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

doula & massage therapeute

mama van Simone en Leon en sinds 2020 kleur ik mijn weg binnen de zwangerschaps en geboorte wereld.

Met deze zachte yoga reeks wens ik jullie vele tools mee te geven die je kan toepassen tijdens de zwangerschap, arbeid, geboorte en beyond. Het is een fijne blend van kennis uit opleidingen en eigen ervaring als mama en als doula. Een absolute aanrader voor elke vrouw in volle verwachting.

ZWANGERSCHAPSYOGA

winter

9, 16 en 23 februari 2022

16 en 23 maart 2022

Steeds op woensdagochtend van 9.30u tot 11u

prijs: 75 euro

 

 

Wij voorzien een fijne, warme en veilige omkadering, mama's brengen zelf hun mat, deken en zwangerschapskussen mee