Schermafbeelding 2020-06-29 om 22.38.22.
Leila Arthur-1.jpg

Babymassage

Massage is een van de beste manieren om aan de essentiële behoefte aan lichamelijk contact van je baby tegemoet te komen.

Het is een belangrijke en wezenlijke manier van aandacht geven.

 

Huidcontact speelt een rol bij het bindingsproces, bij sociale en geestelijke ontwikkeling, bij de ontwikkeling van lichaamsfuncties en lichaamsgroei. Het stimuleert de zintuigen en het vermogen tot tederheid. Daarnaast biedt het ook verlichting voor krampjes en ander ongemak.

Je kan als mama en/of papa starten, van zodra je baby 6 weken oud is. We bieden in ons Huis van Meraki een reeks aan in 3 lessen, omdat je baby zo geleidelijk kan wennen aan de nieuwe sensaties en indrukken.

Workshops

1/2 DAY RETREAT: Boost jouw energie

 

Op zondag 6 juni geven we in ons Huis van Meraki een boost aan jouw energie.

We starten met een actieve yogales, gegeven door yogadocente Leen Tyrions van Studio Connect, gevolgd door een heerlijk gezonde lunch/diner, die tevens een initiatie is in gezonde voeding.

 

Je krijgt uitleg over de recepten en ingrediënten die op tafel staan. Waarom minderen we met suiker? Waarom kiezen we voor véél kleur op ons bord en wat zijn gezonde vetten?

Je gaat met energie én nieuwe inzichten en tips naar huis, zodat je je niet langer moe en futloos hoeft te voelen.

We houden de groep bewust beperkt tot 8 deelnemers, zodat we alles op een veilige manier kunnen aanbieden. De retreat gaat buiten door, dus we rekenen op mooi weer.

BABYMASSAGE

docent vroedvrouw Goedele

Reeks 1: 7, 21, 28/5

Reeks 2: 11, 18, 25/6

Steeds van 13.30u tot14.45u

Prijs: 60 €/reeks

WORKSHOPS

1/2 Day Retreat 

Datum: 06/06, 11-14u of 16-19u

 

Prijs: 59 euro


Bij inschrijving mag je je voorkeursmoment doorgeven.