Schermafbeelding 2020-06-29 om 22.39.04.

Hormonale balans

Jij creëert de basis waarop jijzelf en je gezin groeit. Hormonen spelen, samen met je darmen, een ontzettend belangrijke rol in hoe gezond je bent, hoe je je voelt en hoe je eruit ziet. Ze liggen vaak aan de oorsprong van algemene gezondheidsklachten zoals gewichtsproblemen, stress, migraine en vermoeidheid, alsook specifieke hormonale klachten zoals vruchtbaarheidsproblemen, PCOS, endometriose, schildklierproblemen, insulineresistentie en diabetes type II.

Als trainer hormoonfactor begeleid ik jou op een natuurlijke manier naar een gezonde hormonale balans. Die balans draagt bij aan een gezond lichaam, normaal lichaamsgewicht, energie en zelfvertrouwen.

Door samen uit te zoeken wát je wíl bereiken en hoe je dat kan doen, werk je aan de oorzaak van je klachten en creëer je een bewuste en gezonde levensstijl voor jou en je (toekomstige) gezin.

HORMOONFACTOR

COACH

Tijdens een uitgebreid intakegesprek bekijken​ we jouw klachten, bespreken we op welke manier je hormonen en levensstijl hier invloed op hebben en analyseren we via een eventuele bloedname bepaalde hormonale (dis)balansen.

Met een vervolgafspraak word je begeleid met concrete stappen naar leefstijlaanpassingen die een gunstige invloed hebben op je hormonen en daarmee je klachten.

Prijs: 60 euro / consult (1u)